De vierde editie van WaT 'n KuNsT gaat dit jaar gewoon door!

 

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september 2021 kan iedereen weer genieten van kunst, muziek en gezelligheid in het centrum van Roden. Op het programma staan muzikale optredens van Ellen ten Damme, Club Classique, Brassband De Bazuin Oenkerk en andere artiesten. 

 

Tijdens Wat ’n Kunst zijn er workshops en masterclasses van bekende Nederlandse beeldende kunstenaars en woordkunstenaars. Er is een waarop kunstenaars aan het werk zijn en waar bezoekers naast kijken misschien de helpende hand kunnen bieden. Bijzonder wordt het theatrale project ‘Moving Art’. Daarin brengt Club Classique beroemde schilderijen tot leven in beeld en door muziek. Het werk van plaatselijke kunstenaars met bijbehorende verhalen krijgt hierin ook een plek.

 

Wat ’n Kunst wordt afgesloten met een grote kunstmarkt, waar kunst gezien en gekocht kan worden en waar ook divers jong muzikaal talent hun kunnen laat zien en horen.Wat’nkunst biedt naast kunst, muziek en dans ook een plek voor de kookkunst van de plaatselijke horeca, zodat u tijdens het festival kunt genieten van een hapje en een drankje.

 

Een festival waar u, na een periode van lockdowns en beperkingen, weer kunt genieten van het mooie wat kunst en cultuur u biedt, in het gezellige centrum van Roden en de mooie omgeving van Havezate Mensinge.

 

Zie ook de website www.watnkunst.nl voor meer informatie, het inschrijven van workshops of deelname aan de kunstmarkt op de zondag.

 

 

slide15.jpg