Derde editie van ‘Wat ‘n Kunst’ zet Noordenveld weer in het teken van kunst, muziek en gezelligheid!

 

Programma festival 2019

Periode: weekend aansluitend op schoolvakanties, in 2019: 23 t/m 25 augustus.

Deze derde editie concentreert op vrijdag, zaterdag en zondag op diverse locaties in Roden e.o.

 

Programma:

 

Vrijdag overdag: Masterclasses. Vrijdag in het teken van diverse workshops voor kunstenaars, muziek- en dansliefhebbers.

Zo zal er een masterclass zijn met Joost Doornik in de natuur.

Masterclasess zijn ook binnen, zo wordt er met Eddy Roos geschilderd naar model (danser) in het atelier van de Teken- en Schildergroep Roden.  

Meer informatie over deze masterclasses en opgave kunt u HIER doen!

 

Vrijdagavond: Concert. Om 20.15 uur is de muzikale opening van het festival met een concert in Op de Helte door het Noord Nederlands Jeugd Orkest.

 

Zaterdag: Kunst en Muziek van 13.00 en 17.00 uur: We brengen kunst naar de mensen, ondersteund door muziek in de koepel op de Albertsbaan, een plek waar veel winkelend publiek in het winkelhart van Roden passeert.

Programma: Diverse kunstenaars worden uitgenodigd om aan de slag te gaan met het thema “wegwerpcultuur”. Ook het schoolproject zal bij dit thema betrokken worden.

Entertainment: Muziek in de koepel: musicalster Tony Neef met meervoudig Nederlands kampioen Brassband de Bazuin uit Oenkerk.  Dans zal verzorgd worden door dansgroepen uit de gemeente Noordenveld.

 

Zaterdagavond: Kunstgala. Vanaf 20.00 uur in Theater de Winsinghhof met uitreiking aan de winnaar van de Kunst en Cultuur Award (K&C-prijs Noordenveld), met muzikale omlijsting door Marike.

 

Zondag: Kunstmarkt, vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur. Locatie op De Brink en deels de Norgerweg. Deelnemers betalen staangeld. Wilt u graag deelnemen aan de kunstmarkt – dan kunt u zich HIER opgeven via WaT’nKuNst.

Kosten voor inschrijving zijn € 35,00. Opgave gelieve voor 1 juli.

Ter opluistering van de Markt zijn er muziekoptredens. Promotie en advertenties geschiedt ook via WaT’nKuNst.

 

Zondagavond: Walking Dinner. De Kunstmarkt wordt afgesloten door een ’ muzikale proeverij en kookkunst’ in de omliggende Horecabedrijven. Deze wordt omlijst door diverse muzikale optredens. Opgave voor deelname Walking Dinner HIER.

 

Zie ook voor meer informatie de website van Wat’nKuNst 

slide7.jpg